Residentiele en ambulante zorg

Het kan voorkomen dat ambulante zorg niet meer toereikend genoeg is voor u. Daarom biedt RAZ ook residentiële zorg aan voor haar klanten. U verblijft dan (tijdelijk) op een geheel ingerichte zorglocatie, waar het u aan zorg niets ontbreekt.

Residentiële zorg op ECR locaties

Om van optimale zorgvoorzieningen verzekerd te zijn, heeft RAZ eigen zorglocaties voor residentiële zorg; de European Care Residences. Wij bieden vele vormen van zorg in deze appartementen. In de woonzorgvoorzieningen kunt u comfortabel wonen. U hoeft hierbij niets aan privacy of zelfstandigheid in te leveren. U leeft en woont zoals u zelf wilt en u bepaalt zelf welke services en zorg u ontvangt.

24 uur per dag residentiële zorg

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. Een team van verzorgenden, verpleegkundigen en paramedische deskundigen staat ter beschikking. Dit team kan eventueel worden aangevuld met eigen therapeuten, psychogerontologen en artsen. Samen zorgen zij ervoor dat cliënten voorzien zijn van optimale residentiële zorg. De kwaliteit van leven staat altijd centraal, hoe intens de zorgvraag ook wordt.

Wilt u meer informatie ontvangen over residentiële zorg en de ECR? Neemt u dan contact op met een van onze service- en zorgadviseurs.

Residentiële zorg »