Hulp aan huis

RAZ biedt vele vormen van hulp aan huis. Residentiële zorg en persoonlijke verpleging zijn hiervan RAZ biedt uitstekende hulp aan huis.enkele voorbeelden. Voor hulp aan huis is vaak een indicatie van hulp die u nodig hebt noodzakelijk. Hebt u geen indicatie voor hulp aan huis, dan kunt u deze aanvragen bij het CIZ. Of neem gerust op met onze service- en hulpadviseurs, wij helpen u graag met de aanvraag.

Dagelijkse hulp aan huis

Hulp aan huis is persoonlijk, en wij helpen u dan ook met taken waarmee u moeite heeft. Denk hierbij aan aankleden, uitkleden en andere aspecten van de dagelijkse verzorging. Ondersteunen bij eten en drinken verzorgen wij ook bij uw hulp thuis. Onze medewerkers zijn ook gekwalificeerd om uw medicijnen en injecties toe te dienen.

Hulp aan huis: activerende begeleiding

Hulp aan huis kan een grote uitkomst bieden onder bepaalde omstandigheden. Professionele hulp aan huis is in dat geval wenselijk om verergering van lichamelijke of psychische klachten te voorkomen. Activerende hulp aan huis legt met name de focus op gedragsverandering en het herstellen of voorkomen van uw problemen. Hulp aan huis kan bijvoorbeeld bestaan uit het verrichten van alledaagse taken zoals uw huishouding,  persoonlijke verzorging, en hulp bij het leggen van sociale contacten.

Voor meer informatie over hulp aan huis door RAZ kunt u contact met ons opnemen.

Hulp aan huis »