Maaltijden thuis

Maaltijden thuisDe maaltijdservice is speciaal voor iedereen die niet meer zelf kan of wil koken. Onze maaltijden thuis zijn dus niet specifiek voor hulpbehoevenden, maar voor mensen in alle leeftijden.

U kunt kiezen uit 21 koelverse menu’s en meer dan 100 verschillende maaltijden uit de vriezer. Vegetarisch, vet- en cholesterolarm en andere gangbare diëten zijn mogelijk. Met RAZ eet u heerlijke maaltijden thuis.

Samen met uw maaltijden ontvangt u de nieuwe wekelijkse menulijst. Deze lijst kunt u ingevuld aan de chauffeur meegeven. Op de bestellijst kunt u duidelijk zien wat ons assortiment per week is. U geeft door middel van deze wekelijkse menulijst aan welke maaltijden u wilt nuttigen.

Iedere dinsdag verse maaltijden thuis

De maaltijden worden iedere dinsdag bij u thuis bezorgd. U dient uiteraard op het aangegeven tijdstip thuis te zijn. Uw maaltijden worden in principe door een vaste bezorger bij u afgeleverd, die u eventueel kan adviseren bij het op serveertemperatuur brengen van de maaltijd.

Wat kost het thuis bezorgen van maaltijden?

De kosten voor een koelverse maaltijd (compleet hoofdgerecht) zijn uiterst concurrerend. Bovendien ontvangen GGG-leden een korting van 15% op alle maaltijden. Betaling vindt bij voorkeur plaats door middel van een automatische incasso, waarvoor u een machtiging dient af te geven. Elke maand ontvangt u een overzicht van de maaltijden die u in een bepaalde periode heeft ontvangen.

Wilt u meer informatie over onze maaltijdservice? U kunt ons direct telefonisch bereiken via 088 328 03 28.

Maaltijden thuis »