Verpleging thuis

Zorgorganisatie RAZ biedt vele vormen van zorg aan huis, waaronder verpleging thuis. RAZ biedt kwalitatief hoogstaande verpleging thuis.
Voor verpleging thuis is vaak een indicatie van zorg die u nodig hebt, gevraagd. Als u geen indicatie heeft voor verpleging thuis kunt u deze aanvragen bij het CIZ. Of neemt u contact op met onze service- en zorgadviseurs. Zij helpen u graag bij de aanvraag.

Verpleging thuis: ondersteunende begeleiding

Bij een beperking of aandoening is het soms moeilijk om het huishouden te doen. Onze verpleging medewerkers helpen u dan thuis bij het indelen van uw dag en het doen van uw huishouding. Door deze verpleging kunnen onze klanten beter hun eigen hand gaan.

Persoonlijke verpleging thuis

Verpleging thuis is persoonlijk, en wij helpen u dan ook met taken waarmee u moeite heeft. Hieronder vallen de dagelijkse verzorging, zoals aankleden en uitkleden. Ondersteunen bij eten en drinken verzorgen wij ook voor uw verpleging thuis. Daarnaast geven medewerkers u ook uw medicijnen / injecties of verwisselen stoma's.

Activerende begeleiding

Door omstandigheden kunt u het gevoel hebben het leven niet meer goed aan te kunnen. Bijvoorbeeld door psychiatrische problemen. Maar ook het omgaan met de gevolgen van een lichamelijk of psychisch probleem zorgt mentaal voor de nodige druk. Professionele ondersteuning is in dat geval onmisbaar om verergering van de klachten te voorkomen. Activerende begeleiding is gericht op gedragsverandering en het herstellen/voorkomen van uw problemen. De activiteiten bestaan bijvoorbeeld uit het verrichten van alledaagse taken zoals het voeren van uw huishouden, persoonlijke verzorging van uzelf, maar ook hulp bij het leggen van sociale contacten.

Verpleging thuis »