Verzorging thuis

De zorgorganisatie van de RAZ is sinds 2001 een AWBZ-erkende, landelijke, service- en RAZ biedt verzorging thuis voor alle leeftijdsgroepen.zorgorganisatie en verzorging thuis is een van de vele diensten die de organisatie aanbiedt. Het hoofdkantoor van de zorgorganisatie is gevestigd in Schalkwijk. Naast huishoudelijke zorg, persoonlijke verzorging, verpleging en ondersteuning aan huis, biedt de RAZ ook medische en paramedische diensten aan. De RAZ levert ook service en zorg tijdens de arrangementen en reizen van ECT Zorgvakanties.

Verzorging thuis in European Care Residences

ECR’s zijn woonzorgvoorzieningen waar cliënten wonen met service en verzorging van zorgorganisatie RAZ. In ECR’s kunnen bewoners zich thuis voelen en oud worden. Het maakt niet uit hoeveel verzorging de cliënt nodig heeft. In elke ECR zijn ook zorgstudio’s aanwezig. Gasten kunnen hier tijdelijk verblijven, maar krijgen wel de verzorging die men nodig heeft.

Verzorging thuis: service- en zorgadviseur

Heeft u vragen over verzorging thuis, dan kunt u contact opnemen met de service- en zorgadviseur van zorgorganisatie RAZ. Onze adviezen zijn vrijblijvend en kosteloos. Met verzorging kunt u zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. In een gesprek adviseren wij u over de mogelijkheden voor verzorging thuis.

Tarieven verzorging thuis

De kosten voor verzorging worden vergoed vanuit de AWBZ als u daar een CIZ-indicatie voor heeft. Natuurlijk biedt zorgorganisatie RAZ ook extra verzorging thuis, zorg waar u geen indicatie van het CIZ voor krijgt.

Wilt u direct meer informatie over verzorging thuis door de RAZ? Neem dan contact met ons op via 088-3280328

Verzorging thuis »