Zorg aan huis

Zorgorganisatie RAZ biedt vele vormen van zorg aan huis. Voor zorg aan huis is vaak een indicatie van RAZ is een hoog aangeschreven aanbieder van zorg aan huis.zorg die u nodig hebt, gevraagd. Als u geen indicatie heeft voor zorg aan huis kunt u deze aanvragen bij het CIZ. Of neemt u contact op met onze service- en zorgadviseurs. Zij helpen u graag bij de aanvraag.

Zorg aan huis voor u?

Zorg aan huis is persoonlijk, en wij helpen u dan ook met taken waarmee u moeite heeft. Denk hierbij aan de dagelijkse verzorging, zoals het wisselen van kleding. Ondersteunen bij eten en drinken verzorgen wij ook bij uw zorg aan huis. Medewerkers dienen u ook uw medicijnen / injecties toe.

Activerende begeleiding

Bepaalde omstandigheden kunnen ervoor zorgen dat u behoefte heeft aan zorg aan huis. Maar ook het omgaan met de gevolgen van een lichamelijk of psychisch probleem brengt mentale druk voort. Professionele ambulante zorg is in dat geval onmisbaar om verergering van de klachten te voorkomen. Activerende zorg aan huis is gericht op gedragsverandering en het herstellen of voorkomen van uw problemen. Zorg aan huis kan bijvoorbeeld bestaan uit het verrichten van alledaagse taken zoals het voeren van uw huishouden, uw persoonlijke verzorging, maar ook hulp bij het leggen van sociale contacten.

Zorg aan huis: ondersteunende begeleiding

Bij een beperking of aandoening is het, zelfs met mantelzorg, soms moeilijk om het huishouden te doen. Onze verpleging medewerkers helpen u dan thuis bij het indelen van uw dag en het doen van uw huishouding. Door deze verpleging kunnen onze klanten beter hun eigen hand gaan.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Zorg aan huis »